Toepassing

Inleiding en ons bedrijf

 

 

Taurus Automatisering is opgericht in 1986. De medewerkers van het eerste uur, Martin Bosch en Eric-Jan Smit, vormen nu de huidige directie.

We zijn een allround automatiseringsbedrijf met als verzorgingsgebied geheel Nederland. Wij leveren, onderhouden en implementeren  netwerken met alle aspecten die daar bij horen.

Als bedrijf investeren we veel in onze medewerkers en zijn we voortdurend bezig om ons kennis- en serviceniveau te verbeteren.

 

De afgelopen jaren is ons vakgebied onderhevig geweest aan tal van veranderingen.  Er zijn veel innovatieve (online) diensten aan ons aanbod toegevoegd, waardoor we voor elk bedrijf een volwaardige partner kunnen zijn.

 

Een uitstekende relatie met onze klanten is voor ons de basis voor een goede samenwerking. We zijn er trots op dat onze klanten van het eerste uur, ons nog altijd trouw zijn.
In 1999 zijn we gestart met onze eigen kassasystemen. Naar aanleiding van een vraag vanuit de markt hebben we een reserveringsmodule ontworpen, die door de jaren heen is doorgegroeid naar een compleet kassa- en reserveringsprogramma. Ondertussen werken honderden horecabedrijven naar tevredenheid met onze software. Voor vrijwel elke branche, of het nu om catering, een restaurant, een hotel of om evenementen gaat, hebben wij geheel in eigen beheer passende software ontwikkeld.

Ervaren no nonsens mensen staan u desgewenst op elk moment van de dag te woord. Tevens beschikken we over een 24-uurs helpdesk.

 

We hebben strategische samenwerkingsovereenkomsten met toonaangevende partijen die zich gespecialiseerd hebben in deelgebieden van het gebruik van kassasystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan CCV voor het betalingsverkeer en aan koppelingen met de meest gangbare financiële pakketten, evenals channelmanagers als CUBLIS en HOTELIERS voor online reserveringen. Bovendien kunnen we de kassa’s koppelen met Horeca- en Cateringmanager. Deze programma’s kunnen de verschillende locaties consolideren of inzicht geven in omzetten per locatie. Ook urenregistratie en personeelsadministratie, roosteren en prognosticeren behoren tot de mogelijkheden.

 

Ons programma is tot stand gekomen door achttien jaar ontwikkeling in de horeca. Mede daardoor is het systeem zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en te implementeren.

 

 

 

Back to Top